Marjolein Theunissen

Marjolein Theunissen (klein) - foto Robert van Sluis

Huidige baan/ achtergrond: Als oprichter en directeur van CultuurBewust.nl heb ik de afgelopen 5,5 jaar ruimschoots ervaring opgedaan op het gebied van sales, communicatie en marketing. Met nul budget ben ik erin geslaagd om van een missie een organisatie met ruim 90 vrijwillige medewerkers te maken die zorgen voor kwalitatieve content die maandelijks door zo’n 60.000 unieke bezoekers wordt geconsumeerd. Ter gelegenheid van het vijfjarig jubileum in februari dit jaar verscheen er een hardcopy magazine in een oplage van 100.000 exemplaren. Zowel voor de uitgave van dit magazine als voor de exploitatie van CultuurBewust.nl ben ik verantwoordelijk voor de sales, marketing en redactie. Ook het bereiken van de media is voor mij geen enkel probleem.

Competenties: Ik ben creatief, initiatiefrijk en heb een onuitputtelijke bron aan overtuigingskracht waardoor ik onmogelijke uitdagingen mogelijk maak.

Ambitie: Het is mijn ambitie om mijn kennis en ervaring ook binnen andere bedrijven – groot of klein – in te zetten.

Wat heeft OGN voor je kunnen betekenen: Leontine Gast van OGN heeft mij scherper laten kijken naar de sterktes en zwaktes van mijn bedrijf en geleerd ‘to kill your darlings’ om een krachtiger eindresultaat te bereiken. Ook op het gebied van HR heb ik beter inzicht gekregen in hoe mensen binnen organisaties functioneren en hoe je daar als directeur mee omgaat.