Disclaimer

1. Introductie

Het Old Girls Network bedankt je voor je bezoek aan onze website. Dank voor je interesse in ons initiatief en werk! Met een bezoek aan deze website ga je met deze disclaimer akkoord. Ben je het niet eens met een deel van deze disclaimer, dan verzoeken we je deze website niet te bezoeken, maar contact op te nemen met ons om te kijken hoe wij je verder van dienst kunnen zijn. Old Girls Network doet er alles aan om een bezoek aan onze website zo veilig mogelijk te maken, alsmede om de privacy van jou als bezoeker te waarborgen. Hierbij is het wel belangrijk het volgende te onthouden.

2. Veiligheid op OldGirlsNetwork.eu

Alle pagina’s op onze website zijn gecontroleerd op virussen met de nieuwste virussoftware. Wij proberen onze pagina’s en documenten veilig te stellen van virussen. Houd wel goed in de gaten of je daadwerkelijk op een pagina van Old Girls Network bent, voor je een bestand opent. Dit is te zien aan het “oldgirlsnetwork.eu” in de adresbalk van je browser.

Vanaf onze pagina wordt ook verwezen naar externe pagina’s (zoals LinkedIn). Wij kunnen de veiligheid van deze externe pagina’s niet garanderen en daarom raden we je aan om altijd voorzichtig om te gaan met de bestanden die je hier aantreft.

Mocht er om wat voor reden dan ook een onveilige situatie zijn ontstaan op onze website, dan verzoeken wij je ons hier direct van op de hoogte te brengen. Dit geldt ook voor situaties waarin wij verwijzen naar onveilige externe pagina’s. Op deze manier houden we het internet samen veilig!

3. Jouw persoonsgegevens

Old Girls Network slaat in beperkte mate gegevens van bezoekers aan onze website op. Het gaat hier om de gegevens die een bezoeker zelf invult in één van de formulieren (bij bijvoorbeeld contact of aanmeldingen als mentor of protegé voor het Old Girls Network) en gegevens die ons inzicht geven in het gebruik van de website.

Jouw privacy is ook in ons belang. Daarom zal het Old Girls Network deze gegevens nooit zonder jouw toestemming delen met derden (anders dan met de mentor of protegé met wie je hebt toegestemd gematcht te worden). Ook zullen we deze gegevens alleen gebruiken om de service aan jou te verbeteren. Natuurlijk, na een aanmelding voor de nieuwsbrief zul je deze ontvangen, maar geen berichten van derden.

Wij maken ons sterk tegen spam en andere inbreuken op de privacy en vragen je dan ook om bij enige twijfel contact met ons op te nemen. Bijvoorbeeld als je van ons twijfelachtige E-mails ontvangt.